Tagasiside

Tagasiside

Sotsiaalvõrgustikud

Blogid

FacebookVKONTAKTEInstagram
udalenka
Lastefond Heategija

Põhjamaa Mesindusfestival kuulutab välja laste luule- ja joonistuskonkursi teemal „MESILASMAAGIA“

Põhjamaa Mesindusfestival kuulutab välja laste luule- ja joonistuskonkursi teemal„MESILASMAAGIA",mille raames ootame 1.-4. klassi laste joonistusi ja 5.-9. klassi õpilaste luuletusi mesilaste ja üldisemalt keskkonna teemadel – et mesilased, kes olid Maa peal ammu enne meid, oleksid siin ka edaspidi, kui keskkond seda soosib.

Parimad konkursile laekuvad tööd saavad rahaliselt auhinnatud ning valitud piltidest ja luuletustest valmib kaunis kõvakaaneline raamat, mis sobib nii laste silmaringi avardamiseks, keskkonnateadlikkuse tõstmiseks kui ka kingituseks. Kõige selle eesmärk on tõsta laste teadlikkust mesilaste tähtsusest ja puhtast looduskeskkonnast, mida soovime rohkem väärtustada.

Konkursil osalemiseks ootame laste töid hiljemalt 19. aprilliks 2021 e-posti aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või (kui pildi skaneerimise võimalus puudub) Viimsi pakiautomaatidesse (saaja: Kristina Kams, tel 527 7437)!
NB! Joonistuse juurde palume kindlasti lisada 1–2-lauselise selgituse, mida kunstnik oma teosega öelda soovib + nimi, vanus, kool (soovi korral ka juhendaja); luuletajail nimi, vanus ja kooli (soovi korral ka juhendaja).

Uus Põlvkond

uuspolvkond2023
instagram64 Facebook Telegram
otse korvi 160
Copyright (c) Sillamäe Huvi- ja Noortekeskus Ulei 2022. All rights reserved.