Tagasiside

Tagasiside

Sotsiaalvõrgustikud

Blogid

FacebookVKONTAKTEInstagram
udalenka
Lastefond Heategija

Lastekaitsepäeva pidu "Tulime tunniks teie juurde"

Meie keskuse territooriumil korraldati meelelahutusalasid: meistriklassid ja intellektuaalsed mängud, plastpudelikorkidest maalide loomine ja pidulik meik, fototsoon ning tutvumine päästeameti ja politsei tegevusega. Harivad meistriklassid Karell meditsiinimeeskonnalt, mootorrattasõit Tor bruggen MCC-st ja perevõistlustel osalemine, kontserdiprogrammi nautimine. Tänavakohviku “Sillamäe Grill” menüü, aktiivne hüppamine ja saltod batuudil Extremepark OÜ-lt. Lõpupunktiks oli näituse “Perekonnaväärtused” avamine ja teadusteatri “Psühhobuss” etendus.

Väga meeldiv oli, et noori linnaelanikke tervitasid Eesti Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart ja Sillamäe Linnavolikogu aseesimees Araik Karapetjan.

Lastekaitsepäeva parimaks kaunistuseks on loomulikult puhkuse peamiste osalejate naeratused - laste nägude naeratused ja õnn. Sel päeval oli loodus meiega, kinkis päikeselise sooja päeva.
Erilist tunnustust avaldame Linnavalitsusele, Sihtasutusele Kultuurkapital, ESN meeskonnale, "Sillamäe Vestnik", Sillamäe Muuseumile, Sillamäe Linnaraamatukogule. Ja loomulikult ei saa mainimata jätta ka meie Noorte Huvikeskuse “Ulei” meeskonda, kes püüdis väga palju seda püha teile, kallid sõbrad, teha!

 Pildigalerii

photo-collagepng.jpg

otse korvi 160
Copyright (c) Sillamäe Huvi- ja Noortekeskus Ulei 2022. All rights reserved.